מושגי יסוד
מבנה האטום
מבנה וקישור
סטוכיומטריה
חמצון חיזור
חומצות ובסיסים
כימיה של מזון
אנרגיה
תרמודינמיקה
שיווי משקל
סוכרים
פולימרים
מתכונות
שמיניות
בגרויות
תפריט
מושגי יסוד
מבנה האטום
מבנה וקישור
סטוכיומטריה
חמצון חיזור
חומצות ובסיסים
כימיה של מזון
אנרגיה
תרמודינמיקה
שיווי משקל
סוכרים
פולימרים
מתכונות
שמיניות
בגרויות
כניסה
תמיכה טכנית: 054-2932368
חיפוש
מושגי יסוד
מבנה האטום
מבנה וקישור
סטוכיומטריה
חמצון חיזור
חומצות ובסיסים
כימיה של מזון
אנרגיה
תרמודינמיקה
שיווי משקל
סוכרים
פולימרים
מתכונות
שמיניות
בגרויות
תפריט
מושגי יסוד
מבנה האטום
מבנה וקישור
סטוכיומטריה
חמצון חיזור
חומצות ובסיסים
כימיה של מזון
אנרגיה
תרמודינמיקה
שיווי משקל
סוכרים
פולימרים
מתכונות
שמיניות
בגרויות
تفاعلات أكسدة-اختزال
תפריט
تفاعلات أكسدة-اختزال
סרגל התקדמות
0% הושלם
0/23 Steps
תוכן הפרק לימוד
פולימרים מבוא
פילמור בדחיסה
פוליאסטרים
יצירת פוליאמידים
קצוות הפולימר בפילמור של דחיסה
דרגת פילמור ממוצעת
תרגול פילמור בדחיסה
1 מ 4
התחבר
Accessing this פרק לימוד requires a login. Please enter your credentials below!
שם משתמש או כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
האם שכחת סיסמתך?